Sähköinen palvelukanava

Origo Isännöinnin asiakkaana taloyhtiö saa kattavan sähköisen palvelukanavan, jonka kautta taloyhtiön asukkaat, osakkaat ja hallituksen jäsenet saavat ajantasaista ja hyödyllistä tietoa taloyhtiön toiminnasta.

Palvelukanava pitää sinut ajan tasalla taloyhtiön päivittäisissä asioissa. Löydät mm ajantasaiset tiedotteet ja asiakirjat. Voit tarkistaa huoneistoasi koskevia asioita ja asioida sähköisesti isännöitsijän kanssa.

Taloyhtiösi palvelukanavaan pääset klikkaamalla sivun ylälaidassa olevaa ”Kirjaudu palvelukanavaan” -linkkiä. Näkemäsi sisältö riippuu siitä, oletko taloyhtiön asukas, osakas vai hallituksen jäsen.

Osakkaat, asukkaat ja hallituksen jäsenet pääsevät kirjautumaan palveluun erikseen toimitetun käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla. Mikäli et tiedä tunnusta ja salasanaa, voit pyytää sen isännöitsijältä sähköpostilla. Suosittelemme osakkeenomistajille ja asukkaille palveluun rekisteröitymistä, jolloin saatte jatkossa ilmoitukset sivuston tapahtumista suoraan omaan sähköpostiinne.

Huomioitavaa tietosuojasta:
Tietosuoja-asetusten mukaisesti taloyhtiö on rekisterinpitäjä ja isännöintitoimisto on tietojen käsittelijä.

Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Scroll to Top