Palvelumme

Origo isännöinti Oy palvelee laajasti erilaisia taloyhtiöitä ja liikekiinteistöjä Uudenmaan alueella. Huolehdimme yhtiöstä, sen asukkaista ja omistajistakin.

Tehtävämme on huolehtia, että asuminen toimii sujuvasti asiakasyhtiöissämme, että taloyhtiön hallinnolliset, taloudelliset ja rakennustekniset asiat ovat kunnossa ja niitä kehitetään tarvittaessa.

Tarjoamme hallinnollisen ja teknisen isännöinnin ja taloushallinnon palvelut. Hyödynnämme työssämme digitaalisia välineitä perinteisempiäkään tiedotuskanavia unohtamatta. Taloushallinnossa käytämme Visma Fivaldi ohjelmistoa, mihin taloyhtiön hallitus saa käyttäjätunnukset, ja pystyy näin seuraamaan talouden tilaa itsenäisesti.

Tarjoamme isännöintipalveluita sujuvasti myös etäyhteyksien avulla, myös yhtiökokouksen järjestäminen onnistuu etä- ja lähiosallistumisen yhdistelmänä.

Olemme ehkä poikkeava isännöintiyritys siinä, että emme lupaa mainoslauseissamme mullistavamme ja digitalisoivamme isännöintityötä perusteellisesti. Käytämme kuitenkin nykyaikaisia työkaluja, jotka tukevat arkielämää ja tehostavat isännöintityötä. Emme lankea lupaamaan sellaista, jota emme pysty pitämään.

Pidämme jalat maan pinnalla tekemällä vastuullista isännöintityötä taloyhtiönne eduksi ja hyödyksi tiedon, taidon ja työn mukana tulleen kokemuksen avulla.

Meillä on laaja kokemus ja osaaminen taloyhtiöiden korjaushankkeista, mikä hyödyttää jokaista asiakastamme uuden korjaushankkeen edessä.

Vieritä ylös