Isännöinnin hankinta

Tehokkaasti toimiakseen taloyhtiö tarvitsee hallituksen tueksi ja johtamisensa selkärangaksi osaavan ja ammattitaitoisen isännöintiyrityksen. Kilpailutuksessa tulee kiinnittää huomiota enemmän laatuun kuin halvimpaan kuukausiveloitukseen.

Laadukas isännöinti varmistaa, että taloyhtiö toimii tehokkaasti, taloudellisesti ja suunnitelmallisesti. Tämä lisää asumisviihtyisyyttä, turvallisuutta sekä kasvattaa taloyhtiön ja asunnon arvoa.

Isännöinnin hinnoittelu muodostuu kiinteästä kuukausihinnasta sekä tapahtuma- tai aikaveloitteisista suoritteista. Palvelun sisältö määritellään neuvotteluissa taloyhtiön ja isännöintitoimiston välillä ennen isännöintisopimuksen laatimista ja allekirjoittamista. Neuvottelun pohjaksi taloyhtiön hallituksen kannattaa määritellä yhtiön nykytila ja tavoitteet. Viimeisin tilinpäätös ja yhtiöjärjestys auttaa meitä hahmottamaan yhtiönne tilannetta alustavasti.

Kutsu meidät tutustumaan yhtiöönne paikan päällä ja kertomaan Origo isännöinnin toiminnasta ja palveluista. Laaditaan juuri teille sopiva isännöintipalvelusopimus.

Tarjouspyyntölomakkeeseen >>

Scroll to Top